Tel. 0182-634066 - E-mail: info@esveldt-tuincreatie.nl

Tuinonderhoud

Door de seizoenen heen is een tuin voortdurend in beweging. Dat betekent dat zorgvuldig tuinonderhoud belangrijk is om uw tuin gezond te houden. Niet iedereen beschikt over voldoende kennis, tijd en mogelijkheden om dit te doen. Esveldt Tuincreatie biedt onderhoud op een brede manier. Wij beschikken over ruime kennis om u deskundig te informeren over de verzorging van uw tuin. 

Compleet onderhoud 

Samen met u wordt een persoonlijk onderhoudsschema vastgesteld vor het hele jaar. Volgens vaste afspraken komt er deskundig personeel langs om alle afgesproken werkzaamheden wat betreft het onderhoud voor u te verzorgen. Het complete onderhoud is bedoeld voor klanten die alle tuinwerkzaamheden uit handen willen geven.

Periodiek onderhoud 

Deze vorm van onderhoud is ondersteunend. Het is bedoeld voor klanten die het leuk vinden om een aantal tuinklussen zelf te doen en zich hierin willen ontwikkelen. Voor de specifieke werkzaamheden of vragen over bijvoorbeeld boomverzorging, bemesting of snoeiwerk, kunnen er periodieke afspraken worden gemaakt.

Onderhoud in het voor- en najaar 

Een andere mogelijkheid is, dat u Esveldt Tuincreatie vraagt te komen bij het winterklaar en/of zomerklaar maken van uw tuin. U kunt hierbij denken aan snoeiwerkzaamheden, scheuren of vervangen van vaste planten of extra aandacht voor uw gazon.