Tel. 0182-634066 - E-mail: info@esveldt-tuincreatie.nl

Tuinontwerp

Een tuin aanleggen is meer dan het kopen van planten en het hebben van ideeën. Een tuin aanleggen vereist een gedegen plan van aanpak. Voor een tuin noemen we dit een tuinontwerp.

De eerste stap naar een buitengewone tuin maakt u door een geheel vrijblijvend gesprek aan te vragen met één van onze ervaren tuinspecialisten. Deze komt bij u aan huis om situatie en mogelijkheden terplaatse te bekijken. Tijdens het gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. De ontwerpen worden door ons op maat gemaakt. Dat betekent dat uw en onze inbreng samen gebracht worden in het ontwerp. Uw inbreng bestaat uit uw wensen, de bestaande situatie en het te besteden budget. Daarnaast spelen de stijl van het huis of gebouw, de afmetingen en de ligging een rol. Onze inbreng bestaat naast ervaring en deskundigheid, uit creatieve en praktische elementen. Al deze factoren worden meegenomen in het ontwerp.

Op het moment dat het ontwerp gemaakt is, wordt dit met u besproken, verder afgestemd en/of aangepast. De volgende stap is het maken van een werkbeschrijving voor het daadwerkelijke aanleggen van uw tuin.

TuinontwerpTuinontwerp